تاریخ انتشار :شنبه ۹ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۰
۰
plusresetminus
سید مهدی طبیب زاده گفت: علی رغم پروژه های بزرگ توسعه ای در استان، دو سال قبل ۳۲ هزار ریزش شغلی داشتیم و در سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان صورت گرفت و بنا به اعلام مسئولان رسمی، درآمد سرانه خانوارهای شهری استان کرمان پائین ترین رتبه را در کشور دارد و این موارد گویای این است فضای کسب و کار استان مشکل دارد.
فرار  ۲۰ هزار میلیارد تومانی سرمایه از استان در سال گذشته/ عدم توجه به صنایع کوچک سرمایه گذاران را دلسرد کرده است
به گزارش "راه آرمان" شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان با حضور اتاق بازرگانی و مسئولان استانی و دستگاه های اجرایی در محل سالن پیامبر اعظم استانداری کرمان برگزار شد.

جعفر رودری در ابتدای این جلسه با اشاره به جایگاه قانونی شورای توسعه و برنامه ریزی استان کرمان ضمن گلایه از عدم حضور بر خی از مدیران ، گفت: براساس آئین نامه شورا و با توجه به اینکه مصوبات شورا جنبه قانونی پیدا می کند، مدیران باید شخصا در جلسه حضور یابند و در صورتی که نمی توانند، باید جانشین خود را به صورت کتبی معرفی کنند، در غیر این صورت حق رای از جانشین ساقط می شود.

وی افزود: امروز اغلب مدیران عضو شورا در جلسه حضور ندارند و در صورتی که جلسه بعد چنین وضعیتی باشد، جلسه حتی  رسمیت هم نخواهد داشت و امروز به دلیل اینکه بحث مالی و بودجه ای نداریم، می توانیم جلسه را تشکیل بدهیم.


رودری در ادامه با اشاره به تخصیص  رقم بودجه ۱۴۰۰ استان کرمان، بیان کرد: ۱۵۰۴ میلیارد تومان اسناد خزانه داشتیم که ۹۹.۶ درصد جذب شد و جایگاه خوبی نسبت به متوسط کشور کسب شده اما راضی نیستیم و باید کل بودجه اختصاص می یافت و جذب می شد.
 

۹۹.۶ درصد از بودجه سال  ۱۴۰۰جذب شده است


رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان، تاکید کرد: سقف بودجه امسال در تملک دارائی سرمایه ای ۳ میلیارد و ۱۵۸ میلیون تومان ابلاغی به استان داریم که ۲ و نیم میلیارد تومان تخصیص یافته ضمن اینکه عقد و مبادله موافقتنامه ها  نیز در استان روند خوبی را طی می کند.

وی ابراز کرد: ۳۵ میلیارد و ۴۱۰ میلیون تومان ابلاغ جدید در تبصره ۶ عوارض مالیات مربوط به وزارت نیرو داریم که طبق قانون بین آبفا برای آبرسانی شرب روستائی و عشایری توزیع می شود و این تقسیم بندی نیز از سوی وزرت خانه در تهران صورت گرفته است و دست استان در این تقسیم بندی باز نیست.

رودری در پایان به عدم توجه به رشد و توسعه  فضای کسب و کار در استان  اشاره کرد و گفت: یکی از مهم ترین پارامترهای زیرساختی و بستری اقتصاد همین موضوع است که رشد سرمایه گذاری و تولید و در نهایت رفاه اقتصادی را به دنبال دارد.

وی افزود: اتاق بازرگانی پایش فضای کسب و کار را به عهده دارد و براساس شاخص ها وضعیت استان ارزیابی می شود.

سید مهدی طبیب زاده رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان در تکمیل صحبت های رئیس سازمان مدیریت و توسعه استان اذعان کرد: هیچکس بهتر از ما نمی تواند فضای کسب و کار را قضاوت کند زیرا هر روز با بنگاه های اقتصادی سر و کار داریم و می بینیم چه برخوردی با آنها می شود.

۲۰ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان صورت گرفت


وی افزود: علی رغم پروژه های بزرگ توسعه ای در استان، دو سال قبل ۳۲ هزار ریزش شغلی داشتیم و در سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان فرار سرمایه از استان صورت گرفت و بنا به اعلام مسئولان رسمی، درآمد سرانه خانوارهای شهری استان کرمان پائین ترین رتبه را در کشور دارد و این موارد گویای این است فضای کسب و کار استان مشکل دارد.

طبیب زاده تصریح کرد: عدد مطلق سرمایه گذاری وجود دارد اما باید دید نتیجه چیست و چرا صنایع کوچک و متوسط ما در این حد مشکل دارند؟ قضاوت اصلی در فضای کسب و کار در حوزه صنایع کوچک و متوسط است.

بیش از ۲۰ درصد نیاز شرکت های بزرگ از داخل استان تامین نمی شود

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان بیان کرد: در کرمان به دنبال حل مسئله نیستیم و نمونه های بسیار زیادی وجود دارد که که نشان می دهد کار پیگیری نشده است، در مجموع فضای کسب و کار در استان مطلوب نیست و باید همه کمک کنیم.

وی عنوان کرد: اتاق بازرگانی مسئول پایش فضای کسب و کار است و هر سه ماه یک بار کار انجام می شود و برآوردها نشان می دهد که بیش از ۲۰ درصد نیاز شرکت های بزرگ از داخل استان تامین نمی شود و باید شرکت ها فرصت بدهند تا صنایع کوچک و متوسط رشد کنند و ما به دنبال حل این  این مسئله هستیم.



انتهای پیام/ طهماسبی https://armanekerman.ir/vdcfm1dytw6d0ca.igiw.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

آخرین عناوین