تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۱ ساعت ۱۱:۲۴
۰
plusresetminus
محمدرضا پور ابراهیمی با بیان اینکه وضعیت شاخص های اقتصادی کشور رو به رشد است، گفت: شب گذشته در محضر مقام معظم رهبری بودیم و ایشان بر توانمندی درونی تاکید داشتند.
لزوم بازنگری فعالیت زیست محیطی صنایع بزرگ استان/ وضعیت شاخص های اقتصادی کشور رو به رشد است
به گزارش راه آرمان؛ محمدرضا پور ابراهیمی پیش از ظهر امروز در آیین تودیع و معارفه سرپرست اداره کل محیط زیست استان کرمان گفت: خانم شاکری ضمن حفظ مواضع و آیین نامه های سازمان محیط زیست، همواره در تعامل برای حل مشکلات به منظور پیش برد کارهای استان بوده اند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی خطاب به سرپرست جدید اداره کل محیط زیست استان کرمان ادامه داد: لزوم بازنگری فعالیت زیست محیطی صنایع بزرگ استان را مد نظر داریم و در این زمینه خواستاریم ظرف شش ماه این کار انجام و گزارش در این راستا به مدیریت استان و مجمع نمایندگان استان داده شود.

وی ابراز کرد: فعالیت صنایع بزرگ در کرمان همچون صنعت مس در توسعه و زیست محیطی مناسب نیست؛ صنعتی که در سطح دنیا بزرگترین و سود آورترین صنعت است، اما در کشور ما عقب مانده ترین صنعت شده است؛ شرکت گل گهر با ذخیره ۱.۲ میلیارد تن سنگ آهن در سال 74 کار خود را آغاز کرد و امروز با این ذخیره کجا قرار دارد و شرکت مس در کجا قرار دارد؟

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال گذشته مجموعه گل گهر ۱۵۰ میلیارد تومان برای طرح های توسعه ای در سطح استان سرمایه گذاری کرد، افزود: ارزش کل شرکت ملی مس با این همه توسعه و فعالیت به گونه ای است که رتبه ما در تولید رتبه نوزدهم است که این مسئله فاجعه برای استان است.

پور ابراهیمی با بیان اینکه با توجه به شرایط زیست محیطی صنایع شهر بابک، مرتعی در این شهرستان باقی نمانده است، تصریح کرد: هر دامی که در این منطقه است حتما دچار آفت است و  این وضعیت در استان در عرصه تولید قابل قبول نیست.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه تراز تجاری کشور سه سال منفی شده، یعنی میزان صادرات کمتر از میزان واردات شده است، اظهار کرد: شرکت ملی مس سهم صادراتی دارد و ظرفیت تولید در این عرصه باید به چهار الی پنج برابر برسد، اما اینگونه نیست.

وی با بیان اینکه بازنگری در زمینه تولید شرکت ملی مس را آغاز کرده و در این راستا جلساتی را با مدیر عامل جدید داشته ایم، عنوان کرد: ما نیازمند بررسی شاخص های زیست محیطی در حوزه صنایع هستیم.

رئیس کمیسیون اقتصادی با تاکید بر اینکه، اینکه مسیر توسعه را متوقف کنیم، قبول نداریم، افزود: برترین ذخائر معدنی را در شهرستان راور داریم اما امکان سرمایه گذاری در آن نداریم که در این خصوص باید راهکارهای اجرایی شدن توسعه در کنار حفاظت محیط زیست باید دیده شود.

پور ابراهیمی با بیان اینکه وضعیت شاخص های اقتصادی کشور رو به رشد است، گفت: شب گذشته در محضر مقام معظم رهبری بودیم و ایشان بر توانمندی درونی تاکید داشتند و اساس حرکت ما همکاری با دولت سیزدهم است.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اشتباه و تصمیمات ناصحیحی  که در دولت قبل انجام شده این بود که توسعه اقتصادی و بهبود شرایط معیشتی مردم در دولت یازدهم و دوازدهم، را به برجام گره زدند و این بزرگترین خطا راهبردی در کشور بود.

وی ادامه داد: ورود ما به برجام به منظور حل مشکلات اقتصادی بود، ما برخی تعهدات هسته ای را پذیرفتیم در این توافق نامه و طرف مقابل هم مجموعه ای از تعهدات اقتصادی را پذیرفت که تعهدات اقتصادی شامل رفع تحریم های بانک مرکزی، رفع تحریم تجارت ایران، رفع تحریم فروش نفت، حوزه مراودات بیمه ای بود.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در ابتدا غربی ها spv  را راه اندازی کردند و کانال ویژه مالی را عنوان کردند که از این طریق باید انجام شود و سپس در خصوص اینستکس مطالبی را بیان کردند و در داخل طرح های پیشنهادی آنها تا به امروز به اندازه یک دلار گشایش اقتصادی رقم نخورده است و نتیجه اعتماد به دشمن وضعیت کنونی است.

پور ابراهیمی با بیان اینکه دشمن گستاخ نه تنها تعهدات خود را انجام نداد، بلکه از برجام خارج شد، عنوان کرد: امروز سیاست جمهوری اسلامی ایران تغییر کرده است و ما پیگیر انجام موضوعات برجامی، حقوق ملت ایران هستیم و  وزارت امور خارجه حق ندارد به اندازه سر سوزنی از منافع جمهوری اسلامی ایران در خصوص اجرای تعهدات اقتصادی طرف های مقابل کوتاه بیاید.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی افزود: برای ما هم دولت یازدهم و دوازدهم و سیزدهم و دولت آینده تفاوتی نمی کند و برای ما منافع ملی نظام مهم است.

وی بیان کرد: در مجلس ما در کنار پیگیری مطالبات نظام جمهوری اسلامی در حوزه مذاکرات توانمند سازی اقتصاد کشور را از درون مد نظر قرار می دهیم که خوشبختانه دولت سیزدهم این اقدام را شروع کرده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در سال گذشته در شش ماه دوم سال نرخ صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل سی درصد افزایش داشته است، تصریح کرد: متوسط نرخ رضد اقتصادی که در دولت یازدهم و دوازدهم تقریبا صفر بوده است، خوشبختانه نرخ رشد اقتصادی کشور بر اساس گزارشات سه درصد را تجربه خواهد کرد که این مسئله به دلیل تغییر نگرش و نگاه است.

پور ابراهیمی ابراز کرد: آمریکایی هایی که آمده بودند جشن کریسمس را در سال 1397 در تهران جشن بگیرند و آنها الان نیستند و هم اکنون جمهوری اسلامی ایران با عزت جلو می رود و پیش بینی مان این است با همکاری اعضای قوا ظرفیت مجلس، کمیسیون های اقتصادی و تخصصی در خدمت دولت قرار خواهیم داد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت باید پاسخگو باشد، عنوان کرد: اگر دولت ظرف ماه های آینده شاخص های عملکرد اقتصادی در حوزه وزارت خانه تخصصی خود را بهبود ببخشد، ارتقا دهد این حمایت ما بیشتر هم خواهد شد و اگر این کار انجام نشود، حتما با رئیس جمهور در این راستا صحبت خواهیم کرد برای تصمیم گیری در خصوص اینکه افرادی که باید تغییر کنند.

وی خاطر نشان کرد: دولت اگر در خصوص وزرای اقتصادی، عملکرد مناسبی داشت، مجلس قطعا حمایت خواهد کرد و در غیر این صورت ابتدا مذاکره با رئیس جمهور و از دولت می خواهیم تصمیم بگیرد و اگر دولت تصمیم نگیرد، مجلس به وظیفه قانونی خود عمل خواهد کرد و ما یا هیچ دولتی، هیچ تعارفی نداریم و با هیچ دولت چک سفید امضا نداریم، منافع ملی و توانمندی اقتصادی مطالبه جدی ماست و این مسیر را پیش می رویم.

انتهای پیام/م https://armanekerman.ir/vdchk-nz-23nizd.tft2.html
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما